Omleta Rapida Cu Danish Blue Si Somon Afumat

de Anamaria Cook in Somon, 3 Ian 2015 | 3094 vizualizari

 

Daca esti in cautarea unui mic dejun de efect dar rapid in acelasi timp, acesta este reteta perfecta.

 

INGREDIENTE

  • Pentru o persoana:
  • 2 oua
  • un fir ceapa verde
  • o bucata danish blue(depinde de gustul fiecaruia)
  • 2 felii somon afumat
  • sare si piper
  • unt pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Rapida Cu Danish Blue Si Somon Afumat:

Bateti ouale apoi adaugati branza danish blue si un praf de sare si piper. 

Caliti ceapa verde in putin unt, cand aceasta este gata puneti-o peste ouale batute, apoi turnati amestecul inapoi in tigaia incinsa, lasati sa se inchege omleta apoi intoarceti-o cu o spatula.

Cand omleta este gata asezati-o pe o farfurie, asezati fasiile de somon afumat si serviti imediat. Eu am facut si putina salata de ridichie cu otet balsamic.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Rapida Cu Danish Blue Si Somon Afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

deyutzky 1

03.01.2015, 18:15

cred ca e foarte buna

mirela0911 1

03.01.2015, 20:26

dantes 1

04.01.2015, 10:52

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu somon, la Multicooker